Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2006 10:36 - Мамка му
Автор: mnenieto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4826 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 24.11.2006 10:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ей полудявам, като седна сутрин да чета новини от България в интернет и направо ми настръхват космите. Май е най-добре да почна поред:
Н
якакви тъпи полицаи, които сигурно едвам са завършили средно образование, решават, че могат да пътуват безплатно в градския транспорт и отгоре на това, решават, че и кондукторката трябва да арестуват понеже тя си защитава работата. Абе прости, ограничени ченгета, не може ли да разберете, че тази униформа не ви прави нещо повече от другите и не ви дава супер права. Точно обратното! С действията си в годините вие така сте я опетнили, че пред хората имате толкова авторитет, колкото едно магаре, застанало пред мен. Защо ли. Еми нали сте служители на закона...тогава седнете и го прочетете веднъж! Не да ми закопчавате някакви лелки-кондукторки и да се правите на мъже. Идете се пробвайте с някой сводник, пласьор, мутра! Знам шубе ви е. Еми за това всеки си прави, каквото знае! Дайте всички да се возим без пари в градският транспорт и ако контрольор каже нещо- едни белезници, па и може бой да му хвърлим след това...
ЕС ли? Аз се питам накъде сме тръгнали? И като говоря за ченгета...едно бивше, е не наше, ама братско, заявило на ЕС, че трябвало да го питат преди да ни приемат. Говоря за другаря разводчик от Източна Германия- Володя Путин. Володя, Владимир Владимирович! Успокойсе бе човек! Остави ни, ние ще се оправим сами, нали си имаш Чукотка, та ние даже и петрол нямаме. Все ще се управим, а и имам странното чувство, че и онези в новия съюз (стария беше СССР) и тях ще ги оправим, ам не го знаят още. Ще го кажа на агитационният ти език: Lass uns allein und wir schenken dir Serioga ( Сергей Станишев) und viellecht Elena(Елена Йончева)!
Написах го по-кратко, за да могат и хората от Варна да го прочетат, че виж ти може да им спират тока всеки момент...ако не са го направили....


Тагове:   МУ,   Мамка,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Не чета новини
24.11.2006 10:37
от Бълхария!

Поздрави
цитирай
2. blabla - От България
24.11.2006 11:49
Средностатистически младежо, наблюдавай си Родината от далеч колкото щеш, обаче от там не ще ги видиш нещата какви са. Права е бълХарката под теб, че новините не казват всичко.
Иначе виждам, че като си от далеч си се Управил!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mnenieto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 49100
Постинги: 15
Коментари: 58
Гласове: 66
Архив