Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2006 04:37 - Един луд!...и много бармани...
Автор: mnenieto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1055 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 09.12.2006 04:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Кой ще ни оправи? Този въпрос съм го чувал в последните 16 години от устата на всеки. Да, оправиха ни, но не точно в желания смисъл, ами бяха едни сношения за една вечер. Идва някой принц на бял кон, ние се влюбваме в приказките и усмивката му, точно като тинейджърка в някой нахакан 25-30 годишен барман. Само, че както и при тинейджърката, нашите нахакани бармани ни отнемаха девствеността многократно, а на края си оставахме със сълзите и болката, понеже той-барманът ни не може да го прави както трябва. И понякога на такива като народът и измамената тинейджърка им писва от онези мазните и обръщат резбата... Веднъж я обърнахме, понеже ни бяха изнасилили. Сигурно си го спомняте, барманът беше един зализан, но на мен все ми се струваше, че не той, а съдържателят на заведението е виновникът, ама нейсе не разбрахме кой е той. Минаха години и някои хора, които все си се питаха кой е този съдаржател, се опитаха да го потърсят, но едни 240 бармана в най-големият бар в нашата държава го скриха. И това във време, когато всеки се пита аджаба кой е този съдаржател на бара? Понеже едни Братски съдаржатели пак се опитват да ни развлекат индустрията (асоциацията е с развлекателна индустрия б.л.*), като вдигат цените на течностите, предоставяни от тях. Други пък още по-братски бармани, ни обвиняват, че не сме допускали регистрирането на бар в нашата кръчма-държава, в който да признаем единият от диалектите ни като официален език, че даже идеята им е да отцепели после тоя бар от нашата си кръчма-държава. Абе въобще барманите ще ни оправят нас! Само че понякога някой пиян клиент се оказва и луд... тогава хваща бармана за гушата и му казва:
-" Ей, ти, барманчито, с лицйе на дупи, сипвай каквото ти казвам и колкото ти казвам, че накраия, нйе само няма да си получиш бакшишчито, амй и щи ти струша мусурката!"

Та "барманчита", да си оправите бакиите, да покажете кои са скапаните доносници от ДС, т.е. да извадите досиетата, а не да ги криете. И ако продължите да ръководите държавата, както назначавате прокурори- с предварително продадени изпити, то не автобуси, ами цели влакови композиции ще падат от мостове.

Това беше...от още един луд*...


Тагове:   Много,


Гласувай:
0



1. bidbilionka - :)
09.12.2006 14:10
Лудите* се множим.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mnenieto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 49164
Постинги: 15
Коментари: 58
Гласове: 66
Архив